20. mai
 
Vi trenger et leskur

Publisert: 14.mai.2019 14:37
Oppdatert: 14.mai.2019 14:41

6. mai skulle jeg på Elverum sykehus til behandling. Denne dagen var det, som alle vet, full snøstorm. Jeg gikk til busstoppen for å ta bussen og det var for så vidt greit selv om det blåste og snødde kraftig. Det er ikke noe leskur der jeg tar bussen, så da ble jeg stående i snøstormen til bussen kom. Da bussen endelig kom og jeg gikk på ble selvfølgelig snøen på klærne til vann og jeg ble gjennomvåt. Det var langt fra behagelig. Hvorfor er det så vanskelig å få satt opp leskur for folk som skal til Elverum? Fra Myklegard og gjennom Løten sentrum er det leskur bare for dem som skal til Hamar. Det kan da ikke være så kostbart å få satt opp noen leskur? Jeg er overbevist om at passasjerantallet på bussene ville øke om folk kunne stå beskyttet mens de ventet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke