14. nov
 
Bagel med eggerøre
Nystekt bagel med eggerøre, kalkunpålegg og avokado er ikke feil, verken til frokost, lunsj, kvelds eller i matpakka.

Publisert: 24.aug.2018 11:39
Oppdatert: 24.aug.2018 11:39

Ingredienser 2 porsjoner:

2 bagler

2 egg

2 ss vann

2 ss smør

4 salatblad

1 avokado

4 skiver naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

1 vårløk

Slik gjør du:

1. Del nystekte bagels i to. Smør dem med litt smør, eventuelt kremost dersom du liker det.

2. Knakk egg i en liten skål eller bolle, ha i vann og krydre med salt og pepper. Visp sammen blandingen.

3. Stek eggerøren i en varm panne med litt smør eller olje. Trekk pannen av platen når eggerøren har stivnet.

4. Legg salatblader på bagelbunnene.

5. Del en avokado i to, fjern steinen og skallet. Skjær avokadoen i skiver og legg den over salatbladene.

6. Legg på skiver av kylling- eller kalkunpålegg, topp med den stekte eggerøra og dryss på finsnittet vårløk.

Pynt eventuelt med spirer og legg på lokkene.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke