15. nov
 
Bakt egg i tomatsaus
En rest av tomatsaus sammen med egg kan bli en smakfull middagsrett. Raskt og veldig godt!

Publisert: 03.jul.2018 11:16
Oppdatert: 03.jul.2018 11:16

Ingredienser 1 porsjon:

1 egg

2 dl tomatsaus

3 små tomater

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

1 ss balsamicoeddik eller balsamicokrem

2 kvister frisk timian

Slik gjør du:

1. Bruk en liten stekepanne som tåler stekeovn eller en ildfast form.

2. Ha tomatsausen i pannen eller formen. Knekk egget over sausen. Krydre med salt og pepper.

3. Stek i stekeovn på 180 °C i rundt ti minutter, til egget er ferdig.

4. Ha på balsamico og frisk timian.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke