17. nov
 
Club sandwich
Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver

Publisert: 11.sep.2018 13:44
Oppdatert: 11.sep.2018 13:44

Ingredienser 2 porsjoner:

200 g kalkunbiff, eventuelt kylling- eller kalkunpålegg

1 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

6 skiver brød

2 ss lettmajones

ca. 2 ss dijonsennep

ca. 1⁄2 pk. crispisalat

2 tomater i skiver

6 sylteagurker, hel, delt i to

1⁄2 rødløk, i tynne skiver

Slik gjør du:

1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne eller på grill, 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

2. Rist brødskiver lett i en panne eller på grill. Smør skivene med majones og sennep.

3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis.

Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet.

4. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.

Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketsjup.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke