22. sep
 
Crostini med erter og svin
Små, sprø crostini, toppet med knallgrønn, frisk ertepuré og mørt kjøtt fra salt svineknoke.

Publisert: 02.aug.2018 11:48
Oppdatert: 02.aug.2018 11:48

Ingredienser:

300 g kokt svineknoke

300 g frosne erter

1 dl frisk mynte

1⁄2 rød chili

2 ts olivenolje

1⁄4 ts salt og 1⁄4 ts pepper

saften av 1⁄2 sitron

1 bagett delt i skiver

3 ss olivenolje til steking

Slik gjør du:

1. Tilbered svineknoken etter anvisning på pakken. Avkjøl kjøttet, plukk det av beina og strimle det fint med fingrene. Sett til side og hold varmt/lunt.

2. Tin ertene i en liten kjele med en spiseskje olje. Bruk en gaffel og mos ertene til en grov mos. Finhakk mynte og chili og bland det inn i ertene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

3. Ha olivenolje i en varm stekepanne og stek bagettskiver til de er sprø og gylne. Legg dem over på et kjøkkenpapir. Avkjøl.

Legg en skje ertemos og strimler av kjøtt på hver skive.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke