19. sep
 
Enchiladas med kylling
Supergod mat som passer for hele familien.

Publisert: 16.aug.2018 13:30
Oppdatert: 16.aug.2018 13:30

Ingredienser 4 porsjoner:

1 grillet kylling uten skinn

8 hvetetortillaer

200 g hvitost

Salsasaus:

1 grovhakket løk

2 båter finhakket hvitløk

2 s olje

1 boks brune bønner

1 boks hakkete hermetiske tomater

1 hønsebuljongterning

3 dl vann

2 ts malt spisskummen

1⁄2 ts malt anis

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

4 ss vårløk i skiver

4 ss grovhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 230 °C. Lag salsasaus. Stek løk og hvitløk til det er blankt med olje. Ha i bønner, hermetisk tomat, hønsebuljong og vann. Ha i krydder. Kok opp og la det småputre i noen minutter på svak varme.

2. Rens kylling fri for skinn og bein. Riv kyllingkjøtt i mindre biter og bland det sammen med 2/3 av sausen. Sett resten til side.

3. Fordel kyllingblandingen i tortillalefser og rull dem sammen. Legg dem i en ildfast form med skjøten ned, inntil hverandre. Fordel resten av sausen over og dryss over ost. Stek midt i ovn i 10–15 minutter til osten har fått en fin og gyllen farge. Dryss over finsnittet vårløk og koriander.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke