16. nov
 
Grillspyd med sopp
Marinert sopp er knallgodt tilbehør til grillmaten, enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker som ligger over varmen.

Publisert: 15.jun.2018 10:38
Oppdatert: 15.jun.2018 10:38

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g frisk sjampinjong eller aromasopp

3 ss balsamicoeddik

1 1⁄2 ss soyasaus eller tamari

4 båter finhakket hvitløk

2 ts finhakket frisk timian

2 ss olivenolje

Slik gjør du:

1. Legg grillspyd av tre i vann. Beregn 2 grillspyd per porsjon.

2. Del store sopp i to og børst vekk eventuelle jordrester. Ha all soppen i en bolle.

3. Rør sammen balsamicoeddik, soyasaus, finhakket hvitløk, timian og olivenolje. Gni soppen forsiktig inn med blandingen.

4. Tre soppen på grillspyd og grill spydene i 3–4 minutter på hver side, til de har fått fin farge.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke