14. nov
 
Jordbær på pinne
Jordbær på pinne, dyppet i gresk yoghurt og satt i fryseren, er en ypperlig liten søtsak å ta fram når venner kommer på besøk.

Publisert: 10.jul.2018 11:00
Oppdatert: 10.jul.2018 11:00

Ingredienser 16 porsjoner:

16 jordbær

350 g gresk yoghurt

2 ts sukker

2 ss melk

vaniljefrø fra 1 vaniljestang

Slik gjør du:

1. Del vaniljestang i to, og skrap ut frøene.

2. Bland dem sammen gresk yoghurt, sukker og melk.

3. Tre jordbær på pinner, og dypp dem i yoghurtblandingen.

Pinner får du kjøpt i ulike hobbyforretninger eller spesialbutikker som selger bakeutstyr.

4. Sett jordbærene i fryseren til yoghurten har stivnet.

5. Stikk hull i en eggekartong eller sett pinnene i et glass fylt med sukker, da kan du fryse dem stående.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke