22. jan
 
Julewraps
Potetlomper med julepølse og fargerike grønnsaker er en knallgod og superkjapp rett. Julehus i Røhnegården og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep.

Publisert: 30.nov.2017 12:46
Oppdatert: 30.nov.2017 12:46

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g medisterpølse

2 ss olje til steking

1 beger rød cherrytomat

1 pk. ferdigkuttet salatblanding

1 boks hermetiske maiskorn, liten boks

2 dl lettrømme

1 glass lite salsa

8 lefser

Slik gjør du:

1. Del pølsene i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.

2. Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.

3. Fordel salat, mais, halve tomater og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no