20. feb
 
Kakitamajiru
Kakitamajiru er en superenkel japansk suppe med eggetråder.

Publisert: 01.feb.2018 11:43
Oppdatert: 01.feb.2018 11:43

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

1/2 ts. salt

12 dl vann

2 hønsebuljongterninger

ca. 6 ts. soyasaus

ca. 2 dl babyspinat

2 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Pisk egg lett sammen med litt salt.

2. Kok opp vann med hønsebuljongterning og smak til med soyasaus. Skru ned temperaturen på kokeplaten til det laveste.

3. Hell pisket egg forsiktig i en tynn stråle ned i buljongen. La det trekke i 2–3 minutter, slik at egget stivner og det dannes «eggetråder». Obs! Ikke rør i suppen før egget har stivnet.

4. Tilsett spinatblader og dryss over persille rett før servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no