20. feb
 
Karrigryte
Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken.

Publisert: 24.jan.2018 12:04
Oppdatert: 24.jan.2018 12:04

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter i biter

4 ss hot karripulver

2 ss olje, til steking

10 sjalottløk, grovhakket

3 båter hvitløk, finhakket

1 l hønsebuljong (utblandet)

2 røde paprikaer i biter

1 purre i skiver

1 ts. salt

2 ts. pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kylling i biter. Brun dem i en gryte med olje sammen med hot curry. Brun gjerne kjøttet i flere omganger slik at du får en fin stekeskorpe og unngår at kjøttet begynner å koke. Ha i løk og hvitløk, la det surre 2–3 minutter.

2. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter. Ha paprika og purre i de siste 2 minuttene. Smak til med salt, pepper og eventuelt hot currypulver dersom du ønsker gryten sterkere.

Server med grovt brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no