25. feb
 
Kremet fiskesuppe
Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig.

Publisert: 18.jan.2018 12:51
Oppdatert: 18.jan.2018 12:51

Ingredienser 4 porsjoner:

2 gulrøtter i biter

6 dl fiskebuljong (utblandet)

2 dl melk

2 ss hvetemel

200 g laks eller annen rød fisk

200 g torskefilet eller annen hvit fisk

1 dl frosne erter

1 dl kremfløte

1⁄2 ts. salt og 1⁄2 ts. pepper

1 ss frisk gressløk

Slik gjør du:

1. Kok opp fiskebuljongen i en gryte og legg i gulrotbitene. La dem koke i 3–4 minutter.

2. Bland melk og hvetemel i et glass med skrulokk, og rist godt. Hell blandingen i fiskebuljongen mens du visper hele tiden. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.

3. Senk temperaturen og legg i fiskebiter og erter. La suppa trekke i ca. 5 minutter. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Dryss over finklippet gressløk. Server gjerne med brød eller flatbrød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no