22. jan
 
Kyllingsalat
En skikkelig kyllingsalat er kjempegodt til lunsj eller middag, og superenkelt å lage om du har rester av stekt eller grillet kylling. Frukt og kylling smaker nydelig sammen.

Publisert: 05.des.2017 10:38
Oppdatert: 05.des.2017 10:38

Ingredienser 4 porsjoner:

1 grillet kylling (850 grams råvekt)

1 pk. rucola

1⁄2 strimlet issalat

200 g blå druer, delt i to

1 mango i biter

1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks

2 appelsiner, skrelt og i tynne skiver

1 rødløk i tynne skiver

100 g grovhakkede cashewnøtter

Dressing:

2 beger melonyoghurt , (2 x 125 g)

2 ss sitronsaft

Slik gjør du:

1. Plukk kjøttet av kyllingen og del det i mindre biter. Du kan velge om du vil beholde skinnet på.

2. Legg rucola og issalat utover på et stort fat. Fordel resten av ingrediensene utover salaten og dryss hakkede cashewnøtter over til slutt.

3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og server den i en skål ved siden av salaten. Ferskt brød smaker godt til.

Bytt ut druene med cherrytomater eller paprikastrimler, og lag dressing av litt yoghurt naturell blandet med hvitløk og karri, og vips, så har du en helt ny salat.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no