14. nov
 
Lær å lage Biff tataki
I dag legger Hai Hang og Rune Steen Hansen biff tataki på grillen. Med asparges. Bon appetit - men vurder om det er forsvarlig å grille der du er, på grunn av skogbrannfaren. Og engangsgriller er forbudt på Hedmarken nå.

Publisert: 27.jul.2018 12:29
Oppdatert: 27.jul.2018 12:52

- Dette er helt rått!

Balsamico, parmesan, asparges ... det er mye å glede seg til når vi er kommet til episode nummer tre i HATVs "Grill Hai School".

Se dagens episode i videovinduet øverst i saken!

I dag kan du utvide grillrepertoaret ytterligere: I tredje episode er det nemlig Biff Tataki som skal kokkes. Hai viser deg hvordan. Og Rune smaker... 

Gjennom fem episoder for to år siden, spilte kokken Hai Hang og HAs Rune Steen Hansen inn gode grilltips for å ta deg trygt gjennom sommeren. Enten du foretrekker kull eller gass. Vi relanserer serien og kjører sommerreprise!

Første episode var viet Hangs tips for pølser og burgere - den ser du om igjen her.

Mens forrige episode var det hoisinglasert lammekarré som sto på menyen - den ser du her. 

For å lage dagens rett trenger du:

Indrefilet

asparges

balsamico-reduksjon

parmesan til å rive over biffen til slutt. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke