20. feb
 
Laksetartar
Laksetartar er en frisk og enkel forrett som godt kan forberedes i god tid. Vi har brukt en blanding av fersk, gravet og røkt laks, men du kan gjerne bruke bare fersk laks. Fersk ørret er et finfint alternativ.

Publisert: 19.jan.2018 08:03
Oppdatert: 19.jan.2018 08:03

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g laksefilet uten bein

100 g gravet laks

100 g røykelaks

saften av 1⁄2 sitron

1 ss hakket frisk dill

1 ts. salt

1⁄4 ts. kvernet pepper

Til servering:

1 rødløk

1 kvist frisk dill

1⁄2 sitron i båter

12 rugkjeks

Slik gjør du:

1. Finhakk fisken ved først å skjære den i skiver, deretter i strimler og til slutt i små, små biter.

2. Bland inn sitronsaft og hakket dill, og smak til med salt og pepper.

3. Finhakk rødløk.

4. Anrett tartaren på tallerken med hakket løk, dill og sitronbåt. Server små rugkjeks til.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no