22. sep
 
Marinert skinkebiff
Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med svinebiff som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill.

Publisert: 03.aug.2018 11:19
Oppdatert: 03.aug.2018 11:19

Ingredienser 4 porsjoner:

4 skinkebiffer à ca. 200 g

1 glass peanøttsmør

3 ss mørk soyasaus

2 lime

1⁄2 hakket, frisk rød chili

2 båter hvitløk

2 dl lett kokosmelk

2 ss frisk koriander

Slik gjør du:

1. Ha peanøttsmør, soyasaus, limesaft, chili, hvitløkbåter og kokosmelk i en foodprosessor og miks til en puré.

2. Skjær skinkebiff i passelige biter og tre på spyd. Mariner grillspydene med litt av peanøttsausen.

3. Grill spydene i noen minutter på hver side til de har fått en fin farge. Bruker du grillspyd av tre, lønner det seg å fukte dem før grilling så de ikke tar fyr.

Server med frisk koriander, sesamfrø og peanøttsaus.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke