17. nov
 
Millionbøf
Millionbøf er en dansk gryte med kjøttdeig og er veldig barnevennlig. Denne retten kan serveres med poteter, potetmos, pasta eller ris. Navnet kommer av at kjøttet under steking deles i mange små stykker.

Publisert: 17.aug.2018 11:39
Oppdatert: 17.aug.2018 11:39

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g karbonadedeig

1 løk i skiver

200 g frisk sjampinjong i skiver

½ ts salt

¼ ts pepper

2 ss margarin eller olje til steking

1 pose brun saus

2 pose potetmospulver

1 pk. djupfryst grønnsakblanding med blomkål- og brokkoliblanding

4 ss rørt tyttebær

Slik gjør du:

1. Stek karbonadedeig, sopp og løk i en stekepanne med margarin/olje til kjøttdeigen er gjennomstekt.

2. Lag sausen etter anvisning på posen, hell den over kjøttet og bland godt.

3. Lag potetstappe etter anvisning på posen.

4. Kok opp vann med salt, ha i grønnsakene og la dem koke i 2–3 minutter.

5. Ha potetstappe på tallerkenene. Legg over kjøttblandingen. Server grønnsaker og rørte tyttebær ved siden av.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke