22. jan
 
Naturwok
Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wokretter. Her har vi brukt naturris.

Publisert: 12.jan.2018 12:27
Oppdatert: 12.jan.2018 12:27

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g flatbiff i strimler

2 båter hvitløk, finhakket

1 ss olje til steking

1 rødløk

1 gul paprika

4 ss soyasaus

2 ss hakket frisk koriander

240 g naturris

Slik gjør du:

1. Kok risen etter anvisning på pakken.

2. Stek biffen sammen med olje og finhakket hvitløk et par minutter.

3. Kutt grønnsakene og stek dem sammen med biffstrimlene.

4. Hell over soyasausen og hakket koriander. Bland godt.

5. Anrett det hele i en bolle, sammen med risen.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no