14. nov
 
Pitapizza
Disse pizzaene lager du like raskt som ferdig frossenpizza. Siden du kan velge fyll selv, blir den gjerne enda bedre.

Publisert: 30.aug.2018 13:29
Oppdatert: 30.aug.2018 13:29

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig av svin

8 pitabrød

1 glass pizzasaus

1 hakket løk

1 pose tacokrydder

300 grevet hvitost

2 ss margarin eller olje til steking

Slik gjør du:

1. Legg pitabrød utover på et stekebrett med bakepapir under. Smør pizzasaus på pitabrødene.

2. Stek kjøttdeig og løk sammen med tacokrydder i en stekepanne med margarin/olje. Følg anvisning på tacokrydderet.

3. Ha kjøttdeig og pizzaost på pitabrødene og gratiner i ovn til de er gylne ca. 10 minutter.

Varier gjerne fyllet. Eksempelvis purre, ananas og soltørkede tomater. Ha gjerne bearnaisesaus på toppen sammen med osten før du steker pizzaene.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke