23. sep
 
Pølseform med purre
Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Publisert: 13.jul.2018 10:58
Oppdatert: 13.jul.2018 10:58

Ingredienser 4 porsjoner:

300 g kjøttpølse

1 liten purre i ringer

300 g pastaskruer

1 tube smøreost à 175 g (salami, pepperoni, e.l.)

50 g hvitost

4 ss crème fraîche original, 35 %

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 230 °C.

2. Skjær kjøttpølse i skiver og purre i ringer.

3. Kok pasta etter anvisning på pakken.

4. Bland pølse, purre, pasta, smøreost, hvitost og crème fraîche i en ildfast form. Tilsett salt og pepper.

5. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Retten kan også gratineres med ost. Server gjerne med salat.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke