22. jan
 
Riskrem
Spenningen rundt bordet julaften; hvem finner mandelen i riskremen? Riskrem servert tradisjonelt med rød saus er en veldig god dessert, og et høydepunkt for mange på julaften.

Publisert: 22.des.2017 12:33
Oppdatert: 22.des.2017 12:33

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g risgrøt

4 ss sukker

1 ts. vaniljesukker

3 dl kremfløte

Rød saus:

4 dl husholdningssaft

3 dl ca. vann

1 ss potetmel

Slik gjør du:

1. Pisk kremen med sukker.

2. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Smak til med sukker og vaniljesukker.

3. Bland saft av rips, bringebær eller kirsebær en del sterkere enn når du drikker den.

4. Kok opp saft og potetmel under omrøring.

5. La saften bli kald. Server riskremen med herlig rød saus.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no