22. sep
 
Sangria
Sitrus og rødvin er de klassiske ingrediensene i spanjolenes sangria. Sangria skal alltid serveres iskald, aller helst i store mugger.

Publisert: 19.jul.2018 11:04
Oppdatert: 19.jul.2018 11:04

Ingredienser 8 porsjoner:

1 sitron i biter

1 appelsin i biter

1 flaske rimelig spansk rødvin

2 ss sukker

1 dl brandy

1 l ingefærøl eller kullsyrevann

Slik gjør du:

1. Velg helst økologisk sitron og appelsin og vask dem godt. Skyll grundig.

2. Del frukten i biter og ha den i en mugge med sukker og brandy.

3. Rør godt, slik at sukkeret løser seg, og saften blir presset ut av fruktbitene.

4. Hell i rødvin. Sett kaldt til servering.

5. Tilsett ginger ale eller kullsyrevann rett før servering, og server med isbiter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke