14. nov
 
Sild med karrisalat
Sild og karri er to smaker som passer godt sammen. I stedet for tradisjonell karrisild har vi her latt silda være litt tydeligere til stede og serverer med en god karrisalat med eple og purre.

Publisert: 09.aug.2018 12:18
Oppdatert: 09.aug.2018 12:18

Ingredienser 4 porsjoner:

4 spekesildfileter

4 skiver grovt rugbrød

1 ss smør

4 blader hodesalat

1 ss kapers

1 rødløk

4 stilker frisk dill

Karrisalat:

2 ss majones

2 ss crème fraîche original, 35 %

1⁄2 ss dijonsennep

4 ts karri

1⁄4 ts malt koriander

1⁄4 ts malt spisskummen

1 eple

5 cm purre (det hvite)

Slik gjør du:

1. Bland sammen majones, crème fraîche, sennep, karri, koriander og spisskummen til salatdressingen. Finhakk eple og purreløk og bland det inn. Smak til med litt sukker, salt og pepper.

2. Skyll filetene i kaldt vann og tørk dem godt med tørkepapir. Skjær silda i brede strimler, litt på skrå.

3. Smør rugbrødskiver med litt smør og legg på salat og sildebiter. Ha på karrisalat og pynt med løk i skiver, kapers og dill.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke