14. nov
 
Slik griller du lammekarré
Rune Steen Hansen og Hai Hang fortsetter å gi deg tips og oppskrifter på hva du kan legge på grillen i sommer.

Publisert: 25.jul.2018 10:57
Oppdatert: 25.jul.2018 10:41

NB: Husk at det er totalforbud mot bruk av åpen ild på Hedmarken, på grunn av skogbrannfaren. Det gjelder også bruk av engangsgrill, men grilling i egen hage er tillatt. 

Her på HATV gir kokk Hai Hang og HAs sportsredaktør Rune Steen Hansendeg oppskrifter og grilltips gjennom fem episoder i sommer. 

Se ukas grilltips i videovinduet øverst i saken!

"Grill Hai School" ble spilt inn for to år siden, men grillmat går selvfølgelig aldri av moten. Vi publiserer derfor denne serien i reprise i sommer, og har allerede presentert klassikerne pølser og burgere tilberedt på kokkens vis.

I dagens episode er det hoisinglasert lammekarré med sommerkål og sopp som står på menyen.

Oppskriften er som følger:

lammekarré-rack (en per person)

salt og pepper

chilipulver og to spiseskjeer med hoisin som smøres på racken

Som tilbehør anbefaler Hai sommerkål som deles i to, olivenolje, salt, pepper og sopp.

Her er første episode av "Grill Hai School" - med pølser og burgere på grillen. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Hai Hang gir deg grilltips. Men husk skogbrannfaren. Engangsgrill er ikke tillatt, men grilling i egen hage er lov. Vær forsiktig!
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke