18. nov
 
Sorbet
En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt eller bær du er glad i. Framgangsmåten er den samme.

Publisert: 01.aug.2018 10:07
Oppdatert: 01.aug.2018 10:07

Ingredienser 2 porsjoner:

Bringebærsorbet:

300 g frosne bringebær

1 1⁄2 ss melis

1 egg

Mangosorbet:

300 g frossen mango

1 1⁄2 ts melis

1 egg

Skogsbærsorbet:

300 g skogsbærblanding

1 1⁄2 ts melis

1 egg

Slik gjør du:

1. Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.

2. Ha i egg, og kjør til sorbeten har en kremet konsistens.

Sorbeten er klar til å nytes med en gang.

Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30–45 minutter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke