18. nov
 
Spinatwrap med kalkun
Spinatwraps fylt med salat, kalkunpålegg, avokado og rødløk passer kjempegodt i matpakka. Grønt, friskt og godt.

Publisert: 02.jul.2018 11:18
Oppdatert: 02.jul.2018 11:18

Ingredienser 4 porsjoner:

5 egg

1 ss flytende honning (valgfritt)

1⁄2 ts salt

1⁄2 dl mel

1 1⁄2 dl melk

100 g frisk spinat

2 ss margarin til steking

1⁄2 rødløk

2 små avokado

2 hjertesalat

200 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du:

1. Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.

2. Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.

3. Skjær løk i tynne skiver. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.

Fyll wrapsene med salat, rødløk, avokado og kalkunpålegg.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke