17. nov
 
Sursøt kyllingwok
Dette er en enkel og god hverdagswok med hjemmelaget sursøt saus.

Publisert: 10.aug.2018 13:25
Oppdatert: 10.aug.2018 13:25

Ingredienser 4 porsjoner:

1 grillet kylling (850 grams råvekt)

2 rødløk i båter

4 gulrøtter i skiver

1 brokkoli i små buketter

200 g strimlet hodekål

200 g aspargesbønner delt i to

2 gule paprika i biter

Sursøt saus:

3 dl hønsebuljong (utblandet)

2 ss maisstivelse (maisenna)

6 ss sukker

6 ss soyasaus

3 ss eddik, 7 %

6 ss tomatpuré

Slik gjør du:

1. Ta av skinnet på grillet kylling og skjær kjøttet i passe store biter.

2. Gjør klart alle grønnsakene og ingrediensene til den sursøte sausen.

3. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sursøte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til. Server med ris.

Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker og ferdig saus på glass.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke