19. sep
 
Svinefilet i baconsnurr
Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi surret fileten inn med bacon og servert den med grillede fersken, persille og pepperyoghurt.

Publisert: 13.jun.2018 11:14
Oppdatert: 13.jun.2018 11:14

Ingredienser 4 porsjoner:

1600 g indrefilet av svin

560 g bacon

2 ss olje til pensling

8 ferskener

4 ss flytende honning

2 bunter bladpersille

Slik gjør du:

1. Surr bacon tett rundt hele svinefileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.

2. Pensle fileten, og grill den i 15 -20 minutter på middels varme. Bruker du steketermometer er fileten medium stekt når termometeret viser 65 °C og gjennomstekt ved 70 °C. Husk å snu den ofte.

3. Del ferskener i to og fjern kjernen. Legg frukten på grillen og grill dem til de har fått en fin farge på begge sider. Legg ferskenene til siden og hell over honning.

4. Bland sammen yoghurt og pepper til dressing.

Server svinefileten med grillet fersken, bladpersille og pepperyoghurt.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke