19. sep
 
Tacosalat med kylling
Frisk og fargerik tacosalat med revet kylling, avokado og bønner.

Publisert: 07.aug.2018 12:24
Oppdatert: 07.aug.2018 12:24

Ingredienser 2 porsjoner:

200 g grillet kylling

1 ss olje

ca. 1 ts tacokrydder

1⁄4 rødløk

10 cherrytomater

2 ss finhakket frisk koriander

1 boks hermetisk kidneybønner (à 285 g)

1⁄2 pakke babyspinat (à 65 g)

10 tortillachips

1 lime i båter, til servering

1 grønn chili til servering

2 ss rømme til servering

Guacamole:

1 avokado

1⁄2 ss limesaft

1⁄2 båt revet hvitløk

1 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Lag guacamole. Del avokado i to og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft. Vend inn finhakket koriander. Smak til med salt og pepper.

2. Riv grillet kylling i tynne strimler. Ha dem i en plastpose eller bolle, og ha på olje og krydder. Vend godt på posen slik at krydderet fordeler seg.

3. Skjær rødløk i tynne båter. Del cherrytomatene i to og bland dem sammen med finhakket koriander. Hell av vannet på de hermetiske bønnene og skyll godt i kaldt vann.

4. Anrett spinatblader i dype skåler, legg på krydret kylling, rødløk i båter, cherrytomater, tortillachips og guacamole. Pynt med limebåter, frisk koriander, og grønn chili dersom du liker det hot. Server rømme ved siden av.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke