17. nov
 
Taquitos med svinekjøtt
Taquitos er enkelt forklart en rullet taco. Vi har fylt disse med litt spicy svinekjøtt og ost.

Publisert: 23.aug.2018 14:45
Oppdatert: 23.aug.2018 14:45

Ingredienser 4 porsjoner:

1 løk

2 båter hvitløk

200 g kjøttdeig av svin

2 ss rapsolje

2 ts malt spisskummen

1 ts tørket oregano

1 ts chilipulver

1/4 ts kajennepepper

2 dl ferdigrevet ost, gjerne cheddar

1 dl hakket frisk koriander

1 ss limesaft

8 små grove maistortillaer

Slik gjør du:

1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek svinekjøttdeigen i en stekepanne, og sett til side. Varm tortillaene etter anvisning på pakken.

2. Fres løken i olje i en stor stekepanne, til det er mykt og blankt. Tilsett hvitløk, spisskummen, oregano, chilipulver og kajennepepper. La det frese ett minutt. Tilsett svinekjøtt, ost, koriander og limesaft. Rør til osten er smeltet.

3. Legg to spiseskjeer av fyllet på hver tortilla. Rull opp tett. Fest med tannpirkere. Plasser taquitosene på en stekeplate med bakepapir. Stek i stekeovn på 200 grader i åtte til ti minutter. Avkjøl på rist. Fjern tannpirkere og server med rømme og guacamole

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke