22. jan
 
Torskeform med ost
Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Publisert: 10.jan.2018 11:04
Oppdatert: 10.jan.2018 11:03

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g torskefilet

1 ss flytende margarin

1 ts. salt

1⁄2 ts. pepper

3 tomater

1 purre

1 1⁄2 dl matfløte

200 g hvitost

Slik gjør du:

1. Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.

2. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.

3. Hell over matfløte, og dryss revet ost på toppen.

4. Stek formen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30–35 minutter.

Server med kokte poteter eller ris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no