21. mar
Hedda Dolva: Har løpt maraton i Paris, Stockholm og London, og er klar ti, å bli agent.
 
Hamar-agenter i ny serie på NRK TV
Grete Horntvedt og Hedda Dolva fra Hamar er blant deltakerne i NRKs nye lørdagsunderholdning «Den ultimate agent», som starter lørdag.

Publisert: 11.jan.2019 14:57
Oppdatert: 11.jan.2019 16:17

Programmet presenteres som et underholdningsprogram og en lek med agent-universet som vi kjenner fra film og TV. Gjennom ti programmer skal deltakerne skygge og bli forfulgt, knekke koder og avsløre. Vi får se agentene skyte med skarpt, kjøre tanks og raske biler.

«Som gode agenter må Grete Horntvedt og Hedda Dolva lære seg å takle alle situasjoner», heter det i presentasjonen av den nye underholdningsserien. «De må være eksperter på å gjemme seg, kunne riste av seg forfølgere og operere fullstendig skjult. Hvem er smartest, sterkest, raskest, best forkledd eller bare best til å lyve når det gjelder?»

Budapest

Programmet byr på en realistisk ramme, med reelle oppgaver i en setting i Budapest i Ungarn. De 16 agentspirene deles i to lag, Team Buda og Team Pest.

Gjennom én måned i historiske Budapest skal deltakerne settes i helt nye situasjoner. De får opplæring av eksperter og trenes i faget. I hver episode skal lagene gjennom to oppdrag: et feltoppdrag og et hovedoppdrag. Laget som taper hovedoppdraget, må sende tre av sine medlemmer i hinderløypen «Flukten». Den som taper flukten, må reise hjem. Til sist står kun én igjen; Den ultimate agent.

Martin Giæver er programleder for den nye realityserien.

Hamarsinger

Grete Horntvedt, opprinnelig fra Hamar, er for mange kjent fra Oslo-politikken. Selv om hun er pensjonist er hun fortsatt bystyrerepresentant.

Til den nye serien framhever hun sin evne til å være taktisk og ha evnen til å analysere.

Hedda Dolva er også fra Hamar, bosatt i Oslo.

– Jeg tror at jeg kan være ganske så målbevisst og en luring som får viljen min. Jeg er nysgjerrig og snuser rundt over alt, sier hun.

Hun har løpt maraton i Paris, Stockholm og London. Hun tror hun kan hevde seg i fysiske konkurranser.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke