24. mar
SELGER GODT: Nærmere femti tusen billetter er solgt til Henrik M. Dahlsbakkens "En Affære". Bildet er fra innspillingen. Foto: Remi Laakso
 
Lokale navn i 5 av 10 filmer på toppen
Hedmark-navn knyttet til fem filmer på Hamar kinos «Ti på topp»-liste for siste måned.

Publisert: 06.nov.2018 17:34
Oppdatert: 06.nov.2018 17:46

Her er kinosjef Espen Jørgensens «Ti på topp»-liste for oktober: «Månelyst i Flåklypa», «Venom», «En Affære», «Smallfoot», «Skjelvet», «A Star is Born», «Mordene i Kongo», «Kutoppen», «Battle» og «The Nun». Hedmark-navn er knyttet til fem av disse titlene:

«Månelyst i Flåklypa» (4.132 billetter solgt ved Hamar kino i oktober) er den tredje filmen i stop-motion-trilogien om nasjonalmaskotene gitt oss av Kjell Aukrust, «En Affære» (1.405 billetter) er Henrik Martin Dahlsbakkens femte kinofilm, «Mordene i Kongo» (647 billetter) med hamarsingen Asle Vatn som en av produsentene, «Kutoppen» (612 billetter) med Unge Ferrari, Stig Joar Haugen fra Hamar, som bidrar med stemme til en sebratvilling, sammen med kameraten sin, rapperen Arif – og «Battle», drama med dans som ramme, presenteres av produksjonsselskapet Friland, selskapet med hamarsingen Asle Vatn som medeier.

Økning så langt 

Kinosjef Espen Jørgensen skriver i en pressemelding om kinotallene fra oktober: «Økningen i besøkstallene på Hamar Kino er på elleve prosent hittil i år – og det er norske filmer som har æren for økningen!»

 

Han forteller også at kinobesøket for oktober er lavere sammenlignet med samme måned i fjor: «Oktober i år hadde litt lavere besøk enn samme måned i fjor, som var premieremåneden for den største norske hit’en i 2017, «Askeladden – I Dovregubbens hall».

Omberg topper 

Topper lista for billettsalg på Hamar kino så langt i år gjør «Norske Byggeklosser», presentert av hamarsingen Kjetil Omberg, med 11.959 solgte billetter.

 

Mordene i Kongo har så langt solgt 82.518 billetter. Henrik M. Dahlsbakkens «En Affære» har solgt 46.824 billetter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke