19. sep
 
Enkel isdessert

Publisert: 08.jun.2018 12:32
Oppdatert: 08.jun.2018 12:32

Hva gjør du når resten av isen er i ferd med å smelte og du vet at i morgen kommer en ny ladning gjester? Jo, blander den halvsmeltede isen med fryste bær og kakesmuler, og lager din helt egen dessertvariant!

5 dl vaniljeis

2 dl frossen bærblanding

2 dl kakesmuler

6 sandkaker

1 dl friske bær

Slik gjør du:

1. Bland halvtint iskrem og frosne bær og ha alt i en form. Sett i fryseren i minst 3 timer. Om isen var veldig tint, bør du røre i massen innimellom for å forhindre at det dannes iskrystaller.

2. Ta isen ut av fryseren og sett den i kjøleskapet i ca 20 minutter før servering.

3. Form kuler av isen og plasser på kakene. Pynt med friske bær og server med en gang.

Ikke vær redd for å prøve andre smakskombinasjoner i isen. Sjokolade, kanskje noen biter hakket konfekt, karamell, sterk kaffe, likør eller konjakk – alt går i isen!! Med litt friske bær eller en fruktsalat blir det garantert en dessert som vekker begeistring.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke