19. sep
 
Fiskesuppe

Publisert: 25.jul.2018 12:30
Oppdatert: 25.jul.2018 12:30

En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre. Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.

8 dl fiskekraft

2 dl matfløte

1 stk finhakket fennikel

2 stk gulrot i skiver

200 gr torskefilet eller annen hvit fisk - i terninger

200 gr laksefilet eller annen rød fisk - i terninger

2 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver

1 båt knust hvitløk

1 stk finhakket rød chili (fjern hinner og frø)

½ stk purre i strimler

4 ts crème fraîche lett, 18 %

Kok opp kraft og fløte.

Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.

La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.

Smak til med pepper.

Server suppen med crème fraîche og godt brød til.

(Frukt og Grønt)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke