17. nov
 
Grillet søtpotet
Legg søtpoteter i grillkullet, så gjør de seg selv mens du ordner andre ting. Det er både enkelt, smakfullt og er et perfekt tilbehør til alle typer kjøtt. Grillet søtpotet med urtesmør kan også nytes alene.

Publisert: 31.aug.2018 12:06
Oppdatert: 31.aug.2018 12:06

2 stk søtpotet

Urtesmør:

200 gr smør

2 ss hakket frisk timian

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Vask søtpotetene godt og legg dem i glørne på grillen. Der skal de ligge til de er helt svarte utenpå, men myke i midten. Det tar ca. 60 minutter. Husk å snu dem underveis.

2. Pisk smør hvitt i en mikser og tilsett hakket frisk timian.

3. Bruk en grillpinne og stikk hull i søtpotetene, hvis det ikke er noe motstand så er de klare.

4. Del søtpotetene forsiktig i to, unngå det brente skallet og ha på urtesmøret.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke