18. nov
 
Kokte gulerøtter

Publisert: 03.sep.2018 14:48
Oppdatert: 03.sep.2018 14:48

Bakte gulrøtter er et enkelt og utrolig godt tilbehør til svin eller hvitt kjøtt. I sesong får du også tak i ulike farger på gulrøttene som gjør tilbehøret enda flottere.

12 st kgulrot

2 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

1 stk granateple

4 stilkerbladpersille

2 ss lettrømme

Slik gjør du:

1. Skyll gulrøtter godt. Bruk en liten, spiss kniv og rens rundt stilkfestet.

2. Legg gulrøttene på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over olje og krydre med salt og pepper.

3. Sett stekebrettet i stekeovn på 180 °C og stek gulrøttene i 15-20 minutter til de er så vidt møre.

4. Rens granateple og grovhakk bladpersille.

5. Anrett de bakte gulrøttene på et fat. Ha på litt rømme, og dryss over granateplekjerner og persille.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke