26. sep
 
Potet- og tomatabolle

Publisert: 26.jul.2018 11:11
Oppdatert: 26.jul.2018 11:11

En norsk variant av en buddhabolle med poteter og tomater, som kan serveres som egen rett eller som garnityr til middagen.

16 stk små poteter

16 stk rød cherrytomat

20 stk sorte oliven

2 stilker stilkselleri (stangselleri)

4 ss pinjekjerner

½ stk rødløk

mynteblader

4 ss olivenolje

2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte:

Kok potetene møre i vann. Del dem i to.

Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver.

Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.

Skjær rødløk i skiver.

Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.

(Opplysningskontoret for frukt og grønt)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke