22. feb
KONSERT: Christina Nordby Jacobsen og Roy Arne Engebakken er to av Tett på-artistene som kommer til Musikkverket torsdag.
 
«Tett på Hamar»
Et lite, men eksklusivt utvalg av Tett på-gjengen tar turen til scenen på Musikkverket på Maxi torsdag klokka 18.00 i anledning siste utgave av plata «Tett på Hamar 6».

Publisert: 23.jan.2018 12:37
Oppdatert: 23.jan.2018 12:37

De som kommer til Musikkverket er Christina Nordby Jacobsen, Geir Risbakken og Odd Arne Johansen. Med seg har de profilerte musikere som Roy Arne Engebakken og Musikkverkets egen Henning Ramseth. Disse bidrar også på plata som inneholder 18 låter.

«Tett på er riktignok beskrevet som et lavterskelprosjekt, men det er ikke noe lavterskel over kvaliteten på disse artistene. Det i kombinasjon med et bra konsept som nå er aktuelt med sin sjette utgivelse, gjør at det er verdt å ta turen innom for en seanse med sterke personlige låter», skriver Svei Erik Løberg ved Musikkverket.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no