24. sep
 
Varme eplekyss

Publisert: 15.aug.2018 14:40
Oppdatert: 15.aug.2018 14:40

Eplebåter stekt i panne med honning og kanel. Herlig snacks eller dessert. Server gjerne vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.

3 røde epler i biter

1 dl rosiner

1 ss smør

2 ss honning

½ ts malt kanel

Fjern kjernehusene på eplene.

Smelt smøret i en stekepanne og ha i eplebåtene, rosiner og honningen.

Tilsett kanel og bland forsiktig.

La eplebåtene surre til de er gjennomvarme uten å bli helt myke.

Kjempegodt med f.eks. vaniljekesam til.

(Frukt og Grønt)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke