22. apr
Sandra vil gjerne komme i kontakt med dem som hjalp henne da hun sto fast i snøen ved Rollsløkka skole lørdag formiddag.
Foto: Privat
 
- Hvem hjalp meg da jeg sto fast i snøen på Hamar i dag?
Da Sandra Li kjørte seg fast i snøen ved Rollsløkka skole i formiddag, fikk hun hjelp av tre personer. Nå vil hun takke dem.

Publisert: 09.feb.2019 13:34
Oppdatert: 09.feb.2019 14:10

Det ble lange køer da Sandra kjørte seg fast i en brøytekant i lyskrysset ved Rollslløkka. Hun skjønte raskt at hun ikke var i stand til å komme seg ut av snøhaugen for egen maskin. Men da dukket redningen opp.

- Raskt fikk jeg hjelp av først en ung mann med barnevogn, så en hyggelig dame med snøskuffe og til sist en snill mann med kassevogn som fikk dratt meg opp, opplyser Sandra til HA.

Det ble lange køer mens bergingen pågikk. 

-Et lite stikk til brøytemannskapene som hadde gjort det nærmest ufremkommelig å kjøre inn Holsetgata. Jeg skylder de hjelpsomme mennesken en stor takk og er lei meg for at jeg ikke fikk navnene deres. De fortjener en oppmerksomhet alle sammen. Oppi alt kaoset ble det lange køer i begge retninger, til alle som ble berørt, så beklager jeg det inntrufne, meddeler Li.

Del saken og hjelp Sandra å finne de gode hjelperne på HAs facebookside.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke