24. mar
BEDRE: 16-åringen som overlevde denne ulykken er i bedring.
 
Det går bedre med 16-åring etter ulykke
16-åringen som var passasjer i bilen der en mann i 60-årene omkom nord for Moelv har det bedre.

Publisert: 07.nov.2018 15:13
Oppdatert: 07.nov.2018 15:24


Det var søndag 28. oktober at en mann i 60-årene fra Ringsaker mistet livet i ulykken. Bilen, en åpen Chevrolet Corvette, havnet på taket langs fylkesveg 213 nord for Moelv.

Politiførstebetjent Tor Strandvik ved Ringsaker lensmannskontor opplyser til avisaGD at det ser ut til å gå bra med 16-åringen og at han er på bedringens veg.

Politiet beskrev i timene og dagene etter dødsulykken situasjonen til gutten som alvorlig, og at han var hardt skadet. Han ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål med luftambulanse etter ulykken.

Ulykkesanalysegruppa i Statens vegvesen gransker ulykka, men det er tidlig i arbeidet og det ligger ingen svar på bordet foreløpig om hva som skjedde da mannen i 60-årene mistet kontrollen på bilen, skar ut og gikk rundt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke