25. apr
FRISK LUFT: Hvordan er skiføret på Hedmarksvidda? Vi tar turen opp i høyden for å sjekke forholdene.
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Dette skriver HA om i dag

Publisert: 06.des.2018 07:58
Oppdatert: 06.des.2018 08:12

God morgen, HA-leser!

Vinteren og kulda har åpenbart kommet for å bli, så da gjør vi det beste ut av situasjonen: Vi sender nemlig vår rutinerte skiløper, engerdøl og ekspedisjonsleder Trond Lillebo til fjells for å teste skiløypene på Budor. I løpet av dagen oppdaterer vi med siste nytt fra sporet.

Denne torsdagen fortsetter vi også vår serie med ferske meningsmålinger fra lokalpolitikken. Senterpartiet har gjort det sterkt i både Stange, Løten og Ringsaker, men hvordan er stemningen i Hamar? I dag kommer svarene fra innlandshovedstaden.

HA-sporten har pakket hockey-kofferten og er straks på vei til Stavanger, hvor det i kveld spilles toppkamp mellom Storhamar og Oilers. Vi oppdaterer med siste nytt både før og etter kampstart klokken 19:00.

Ellers denne morgenen har vi allerede publisert følgende saker:

Vi har testet årets julegater! Hvem er best av Hamar, Brumunddal, Moelv, Stange og Løten? I våre øyne er vinneren helt soleklar.

HA-sporten er i Italia og har tatt en god prat med far og sønn Solbakken. Markus mener Ståle fungerer som en slags agent, men faren er ikke enig ...

Hvis du sovnet tidlig i går, så fikk du kanskje ikke med deg denne: HA har vært på premieren til Damenes Aften, og her kan du lese vår anmeldelse.

Fra politiet er det ikke så mye nytt å melde, men i løpet av natten stanset de to personer med narkotika i en bil i Gjøvik.

Helt til slutt, på siste side i papiravisen: Hanne Maren Torpen Hokstad har prestert å flytte inn i nytt hus rett før jul. Det skaper naturlig nok en del ekstra stress. Her kan du lese dagens muntre God Dag-spalte.

Har du tips eller innspill om stort eller smått?
Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62 51 95 00!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke