22. feb
Foto: Christian E. Bergheim
 
E6-utbyggingen begynner i november
Arbeidet starter på Bergshøgda, Brumunddal og Økelsrud.

Publisert: 12.okt.2017 08:39
Oppdatert: 12.okt.2017 08:39

Det er Veidekke Entreprenør AS som vant anbudskonkurransen til Nye veier, og som har fått i oppdrag i å bygge nye E6 mellom Arnkværn og Moelv.

Den 43 kilometer lange strekningen er planlagt ferdig desember 2020. Nå er det planlagt mer i detalj hvordan anleggsperioden vil bli.

– Nye Veier og Veidekke har nå sittet sammen i to dager på Hotel Norge på Høsbjør i Brumunddal. På samlingen har vi koordinert våre planer, delt informasjon og etablert felles mål for utbyggingsprosjektet, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier.

Anleggstart blir i november. Da vil de første anleggsmaskinene bli synlige langs vegen.  De første arbeidene vil trolig starte på Bergshøgda, Brumunddal og Økelsrud. I tillegg skal Veidekke etablere rigg på Granerudjordet i Brumunddal.

I løpet av anleggsperioden vil Veidekke jobbe fire dager hver uke. 

– Veidekke planlegger å jobbe firedagersuke for å redusere ulempene for trafikantene på dagens E6. Det betyr minst mulig ulemper når det er flest biler på E6 i forbindelse med weekendtrafikken på fredager og søndager, sier Moshagen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no