24. jan
SKIFTER BEITE: Trude Oreld har vært hotelldirektør ved Victoria hotell i Hamar i tolv år. Nå går hun til lederstillingen i kommunalt eide Ankerskogen svømmehall.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Her er den nye sjefen i Anker'n
Hotelldirektør Trude Grøndahl Oreld er tilsatt som ny daglig leder i Ankerskogen svømmehall. Hun gleder seg stort til å skape gode opplevelser for gjestene i anlegget.

Publisert: 19.des.2017 12:50
Oppdatert: 19.des.2017 13:37

26 søkere meldte interesse for å bli ny daglig leder i Ankerskogen svømmehall etter at Morten Lillehagen går over i en annen stilling i virksomheten.

Grøndahl Orelds navn sto ikke på den offentlige søkerlista.

Styreleder Jens Gunnar Bergaust i Ankerskogen svømmehall KF er svært godt fornøyd med at Grøndahl Oreld har takket ja til jobben.

Vist resultater

– Ja, vi er veldig godt fornøyd. Grøndahl Oreld har en god bakgrunn, og har vist gode resultater ved Victoria hotell gjennom mange år. Hun har god markedsforståelse, og er opptatt av å lage gode opplevelser for gjestene, noe som er veldig viktig i Ankerskogen. Hun har også vist en god evne til kostnadskontroll og oppfølging av resultater, sier Bergaust.

En viktig jobb for Grøndahl Oreld blir å videreutvikle tilbudene til Ankerskogen.

– Hun er også veldig entusiastisk og motivert, så dette tror vi blir veldig bra, sier Bergaust.

Så langt er det ikke avtalt når Victoria-direktøren skal begynne i Ankerskogen.

Lang erfaring

Grøndahl Oreld har vært direktør ved Victoria hotell i Hamar i 12 år. Hun har hatt flere stillinger og lederstillinger i hotellbransjen.

– Dette er veldig spennende. Jeg mener Ankerskogen har utrolig mye å by på. Det er et fint og moderne anlegg med masse flinke folk som jobber der. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring fra vertskap på en av de fremste attraksjonene i Innlandet, sier Grøndahl Oreld.

Hun karakteriserer tiden på Victoria hotell som en fantastisk reise.

– Derfor blir det vemodig å forlate hotellet, ikke minst etter det vi har bygd opp sammen. Men jeg føler at tiden er moden for å gjøre noe annet, sier Grøndahl Oreld.

– Hvilke endringer kan du tenke deg å gjøre ved anlegget?

– Nå vil jeg først bli kjent med anlegget og de ansatte, så får vi se etter hvert. Jeg gleder meg til å møte de mange flinke ansatte der, sier Grøndahl Oreld.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no