24. mai
Reagerer: Høsten 2015 illustrerte Disen og Briskebyen velforeninger her ved leder Jan Larsen høyden på en stasjon ved Vikingskipet ved hjelp av ballonger. Illustrasjon: jernbaneverket
 
Reagerer kraftig
Leder Jan Larsen i Briskebyen vel krever at kommunen selv må kvalitetssikre opphenging av et slikt seil.

Publisert: 23.nov.2016 16:00
Oppdatert: 23.nov.2016 16:00

Larsen stiller spørsmål rundt at kommunen ved ordføreren har kjøpt inn et slikt seil, uten tanke for å bruke det selv. Han synes ikke det er godt nok at ordfører Einar Busterud stiller som betingelse at høyder og plassering blir sendt til Jernbaneverket.

– Nå eller aldri er en aksjonsgruppe som har tatt standpunkt for øst. De er ikke nøytrale. Det er åpenbart at det er feilkilder knyttet til slike beregninger. Kommunen kan ikke kjøpe inn slike seil uten selv å bruke ressurser på å kvalitetssikre høyder og plassering, sier Larsen.

Som velforening krever de likebehandling, og vil raskt bestille tre seil til å henge opp på barrierepunkter i den østre traseen. Det gjelder østlig trases kryssing av Stangevegen, Vangsvegen og høyden på stasjonen foran Vikingskipet.

– Vi er ikke imot visualiseringer, men det er avgjørende at de er kvalitetssikret av kommunen eller Jernbaneverket, sier Larsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke