25. mai
GLEDER SEG: Diako Murady og kokk Mohamad Omar gleder seg til å sette i gang med det nye spisestedet.
 
Satser på hjemmelagde burgere og arabisk kebab med hemmelig saus
Tirsdag åpnet Hamars nyeste kebab-restaurant hvor sjefen lover «ekte» kebab fra Arabia med hemmelig saus.

Publisert: 07.feb.2017 20:15
Oppdatert: 07.feb.2017 22:41

Har du fått med deg at det har dukket opp en ny innehaver i Strandgata?

Mr. Kebab åpnet dørene tirsdag.

Med temmelig store lokaler skal innehaverne ta kebabkulturen et steg videre og mer være et konsept på dagtid for lunsj og middager.

Det er selve «Kebab-kongen» i Hamar, Elias Movassi som også driver BBQ som står som eier av Mr. Kebab.

Shawarma

Diako Murady er daglig leder, og det er han og kokk Mohamad Omar HA treffer når vi besøker spisestedet tirsdag kveld.

Murady forteller at det er ulike typer kebab og en helt unik hamburger som det skal satset på.

– Kebaben er av typeshawarma som er den originale arabiske kebaben, slik skikkelig kebab skal være. I motsetning til de hos de aller fleste består ikke vår kebab av farse, men av 100 prosent kjøtt. Vi har både kylling, storfe og også svinekjøtt, sier Murady.

Han forteller at de også har utviklet en helt egen saus til kebaben.

– Oppskriften er hemmelig, sier han.

Fornøyde kunder

Han lover også å servere en helt spesiell hamburger – en burger man ikke får servert et annet sted i verden.

– Alt er hjemmelaget, også brødene til kebaben og hamburgerne sier han.

Stedet har flere sitteplasser og er innredet som en amerikansk bistro med en litt annerledes meny. Åpningstiden er foreløpig satt til klokken 11- 22 på hverdager og klokken 11–23 på fredag, lørdag og søndag.

– Det er et sted man både kan spise lunsj og middag. For under en 100-lapp får du deg et godt måltid her, sier Murady.

Når HA var på plass var det ikke mange gjester, men det satser de på skal bedre seg.

To av dem som satt der, Alemi Jan og Marte Walle Østlie kommer nok tilbake. De forteller til HA at de var meget godt fornøyd med maten.

– Jeg merker en forskjell fra vanlig kebab, sier Marte.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Alemi Jan og Marte Walle Østlie likte maten de fikk servert.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke