22. mai
STILLE FØR STORMEN: Remo Martinsen, Heia Hamar (f.v), Jan Henrik Knudsen, Irishman, Jørn Nielsen, Gregers, Morten Melby, Hamar Sports Bar og Roar Øverli (bak), Distrikt 23 og Sebs, ser fram til en travel og lang fredagskveld.
 
Utelivsbransjen forlenger Elton-feberen
Når Elton John går av scenen fredag kveld, håper utelivsstedene at folk blir værende i sentrum. Denne natta er det åpent til 03.30!

Publisert: 27.jun.2017 14:23
Oppdatert: 27.jun.2017 14:28

10.000 billetter er solgt til Elton John-konserten på Stortorget fredag kveld. Rundt 4.000 av dem er tilreisende til byen.

– Her handler det om reklame for Hamar. Når det er så mange på konsert og så mange tilreisende, så ville mange blitt grinete hvis utestedene stengte allerede 01.30, sier Remo Martinsen som driver Heia Hamar.

De aller fleste utestedene i byen har laget en egen utelivsgruppe på Facebook der de informerer hverandre om egne arrangementer og tar initiativ til fellessøknader om utvidet åpnings- og skjenketid. Og det er nettopp det de har gjort denne gangen. Gjennom felles søknad har Gregers, Nagomi, Irishman, O`Learys, Heia Hamar, Sebs, Distrikt 23, Docile, Nellie’s og Ballroom fått lov å skjenke til kl. 03.00, og dørene er åpne til 03.30.

– Det kommer til å bli smekkfullt på alle uteplassene i Hamar denne kvelden og natta. Selv om det er stor konsert med mye folk så har vi ikke lov å slippe inn flere folk enn det vi ellers har tillatelse til, sier Jan Henrik Knudsen på Irishman. Han håper folk har litt tålmodighet denne kvelden slik at det blir en hyggelig kveld og natt.

Utelivsbransjen samarbeidet også under VM på skøyter, og de gjør det gjerne igjen både når Toto er i byen og når det er Oktoberfest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke