23. feb
 
Her er første smakebit fra Norske Byggeklosser
De første bildene fra nye Norske Byggeklosser ble sluppet i dag, onsdag 6. desember. Se Anders Baasmo Christiansen i et desperat forsøk på å pusse opp en gammel enebolig.

Publisert: 06.des.2017 16:54
Oppdatert: 06.des.2017 16:54

«Merete» (Ine Jansen) arver et hus. Hun og «Jens» (Anders Baasmo Christiansen) går løs på oppussingen. Men først og undervegs må de kjempe med Atle Antonsen i elleve forskjellige roller. Heldigvis har de Anne Marit Jacobsen, som mor/svigermor, på sitt lag.

Se traileren i videovinduet øverst i saken.

 21. februar er det klart for den nye versjonen av Norske Byggeklosser, og bak byggverket står hamarsingen Kjetil Omberg som produsent. Regissør er Arild Frøhlich. I 1972 handlet det om å bygge hus, med Rolv Wesenlund og Bjørn Sand i hovedrollene. Nå skal det pusses opp.

 «Jeg arver huset…!», utbryter Ine Jansen – og så bærer det ut på den norske landevegen for å finne denne villaen – og snart står de der, i porten, «Merete» og «Jens».

 «Der hun døde sikkert», sier «Jens» (Anders Baasmo Christiansen)

«Fy fa… Så koselig. Dette er sjansen vi har venta på», sier «Merete» (Ine Jansen).

 Og så er vi i gang.

 Atle Antonsen skal levere elleve karakterer, blant annet den polske håndverkeren «Mischa»: «Carpenter. And plumber. And painter», som han selv introduserer seg med. Antonsen er arkitekt, byråkrat, bankmann – og alt annet et par kan møte i forsøket på å pusse opp et hus.

 21. februar er det premiere.  Men en smakebit finnes allerede på nettet. Sjekk selv 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no