16. jun
FEM MÅLPOENG: Alexander Larsson noterte fem målpoeng da Lørenskog slo Manglerud Star 9-1 og sørget for en spennende innspurt om seriegullet i ishockey.
Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix
 
Lørenskog i rygg på Stavanger
Lørenskog gjorde kort prosess med Manglerud Star og er bare to poeng bak serieleder Stavanger før de to siste rundene i eliteserien ishockey.

Publisert: 23.feb.2017 22:11
Oppdatert: 23.feb.2017 22:14

Det var oppskriftsmessig at Lørenskog skulle ta tre poeng, men sifrene 9-1 vitner om at laget har blod på tann før serieinnspurten.

Stavanger har igjen to hjemmekamper, mot tabelljumbo Kongsvinger lørdag og mot Vålerenga tirsdag.

Lørenskog gjester Lillehammer søndag og tar imot Stjernen tirsdag.

Manglerud Star dristet seg til å score først torsdag, men siden handlet alt om hjemmelaget. Alexander Larsson scoret to av Lørenskogs tre første mål og noterte også tre assist. Steffen Thoresen ble også tomålsscorer.

Vålerenga skaffet seg overtaket i den jevne kampen om tredjeplassen ved å slå Lillehammer 4-0. Martin Laumann Ylven og Rasmus Juell ordnet to måls ledelse i første periode, og den ble økt med to overtallsmål. Oslolaget dominerte kampen og vant skuddstatistikken 44-25.

Frisk Asker er også med i kampen om plassene nærmest tetduoen. To raske mål av Mikkel Christiansen og Petter Kristiansen i siste periode vendte 2-3 til seier 4-3 mot Sparta Sarpsborg.

Vålerenga er tre poeng foran Storhamar (som slo Stavanger tirsdag), fire foran Frisk Asker og Lillehammer.

Tabelljumbo Kongsvinger ga Stjernen hard kamp om poengene og sikret sitt sjette poeng for sesongen da Daniel Tranavsky utlignet til 4-4 bare 25 sekunder før slutt. I forlengningen avgjorde Viktor Backman til 5-4 for Stjernen.

(©NTB)


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke